Tuesday, 18 April 2017

#PERHATIAN KEPADA SURIRUMAH YANG MENCARI JALAN UNTUK MEMBANTU PENDAPATAN KELUARGA


Alhamdulilah kerana anda ingin mencari jalan keluar untuk membantu keluarga. Mari saya sharekan kenapa anda perlu join jadi ahli Shaklee😊

Membership Shaklee akan melayakkan anda mendapat peluang sebagai distributor dan seterusnya bizness leader.
 (InshaAllah andai satu hari berjaya menjadi biz leader Shaklee)

Jom lihat kelebihan seorang DISTRIBUTOR Shaklee!

1. Mendapat harga ahli dengan untung runcit sebanyak 15-20% diskaun
2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil daripada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga
3. Mendapat promosi khas Shaklee untuk distributornya. Cycle baru ini Shaklee Malaysia telah mengatur pelbagai strategi promosi esklusif buat Pengedar Sah Shaklee.
4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee. Pengedar dapat menimba ilmu dari pakar kesihatan, pakar nutrisi setiap bulan melalui program ceramah yang diatur Shaklee.
5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.Tahun ini Shaklee mengadakan dua Konvensyen, satu khusus buat Pemimpin Jualan yang telah berlangsung pada Februari yang lalu dan Konvesyen Nasional yang bakal berlangsung pada 29 April 2017 di Sunway Resorts. Pada konvensyen ini, pemimpin jualan diraikan dan diiktiraf oleh Shaklee dengan anugerah-anugerah khas.
6. Dijemput menghadiri kelas-kelas produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia.
7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee!
Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbisnes, dimana rata-rata kami pun dulu bermula sebagai distributor dan mula terjebak dgn biznes Shaklee pabila ia mula diterima oleh kenalan dan keluarga dan dari situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dari rumah
Apabila menjadi bisnes leader shaklee, anda berpeluang mendapat
8. Bonus Kepimpinan Shaklee sehingga 6 peringkat, iaitu Maksimum 21%.
9. Insentif Koordinator Shaklee Leader sehingga 1.5%
10. Car Bonus Program tanpa had. Shaklee memberikan Bonus kereta dalam bentuk wang tunai setiap bulan dan ia mengikut jumlah jualan kumpulan. Bonus ini tiada had, selagi mana anda membantu organisasi anda untuk maju dan membesar.
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders. Bagi Tahun Fiskal baru 2017/18, Pengedar Shaklee berpeluang untuk menikmati:
👍 Shaklee Leader Retreats selama 3 Hari 2 Malam
👍 Shaklee Regional Incentive Trip ke Bangkok selama 4 Hari 3 Malam
👍 Shaklee International Incentive Trip - Mediterranean Cruise selama 8 Hari 7 Malam melawati 3 buah Negara Spain, France, Italy untuk melawat 6 bandar - Barcelona, Provence, Villefrance, La Spenzia, Civitavecchia dan Naples.
👍 Peluang istimewa diberikan kepada Pengedar Shaklee yang beragama Islam untuk memilih Kembara Umrah bersama Shaklee.
Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee dan untuk realisasikan kelebihan itu, kami pengasas #Boomersempire akan membantu anda dgn
12. Berpeluang join support group di Whatsapp, Telegram dan Facebook.
13. Bimbingan Kelas marketing, sales, copywriting, social media,tips bisnes dan produk melalui Online medium.
14. Konsultasi Produk dan Kesihatan secara Online dan Offline.
15. Kelas/seminar secara Offline di seluruh Malaysia
16. Peluang sedut ilmu dari Leader dan Master-master hebat di ireach.
17. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1. Janji sendiri mahu,kami akan bantu anda.

Terima kasih atas sokongan anda kepada kami

Jom berikhtiar jaga nikmat kesihatan dengan manfaat Shaklee. Dengan izinNya, kesihatan dapat dipelihara dengan baik, inshaAllah

REGISTER SINI

Anda adalah yang seterusnya 😊


Klik sini pula untuk yang ingin terus proceed order online Shaklee online order boleh terus deliver ke rumah atau pejabat anda.


Terima kasih sekali lagi


Gambar saya dan kakak saya. Kami percaya yang kami mempunyai masa depan yg cerah dengan Shaklee. 

No comments:

Post a Comment