Tuesday, 18 April 2017

#BERTAHUN MENCUBA UNTUK HILANGKAN PARUT STRECTHMARK TAPI MASIH TIDAK BERJAYA

Assalamualaikum semua.

It is a beauty of mother apabila melahirkan baby dalam sebuah perkahwinan. Tetapi apa yang berlaku setelah melahirkan?? Parut STRECTH MARK yang menghantui selepas itu.

TIDAK MENARIK LAGI SELEPAS ITU 😱

Image result for stretch mark

Image result for stretch mark
,
Image result for breast stretch mark

Saya pon telah mencuba pelbagai produk untuk menghilangkannya. Malangnya tiada satu pon mempunyai result yang betul2 puas hati. Sehingga saya sanggup pergi ke pusat kecantikan dan menghabiskan ribuan ringgit. Dengan ikhlasnya saya nak share atas pengalaman saya sendiri supaya dekat dengan anda. Saya cukup mengalami perasaan itu.

Berlanjutan dengan umur kita yang telah masuk 30-an, pengeluaran kollagen kita yang semakin menurun. Masa inilah kita akan perasan garis2 halus mula kelihatan, kedutan mula ketara, pipi mula jatuh, payudara dan punggung pon mula kendur. Kulit kita hilang keanjalan dan ketengangan. Di tambah pula keguguran rambut, Ini semua adalah simptom yang kita kekurangan kollagen dalam badan. Perlu diingat semakin lanjut usia kollagen dalam badan pon drop.

Dengan mengamalkan perkara basic saja, semudah itu result yang dialami sungguh mengagumkan!

Kerana itu, saya sungguh mencadangkan anda mencuba. Xsampai pon beribu2. Untuk Permulaan dan yang selanjutnya hanya perlu amalkan kan yang basic2 je yang tidak memerlukan belanja yang banyak yang mampu milik dan berbaloi untuk penjagaan kesihatan yang lain.

Kollagen ialah tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan keanjalan KULIT, RAMBUT, KUKU, LIGAMEN, OTOT, TULANG, SENDI, TENDON, GUSI DAN SALURAN DARAH

Ini dia yang saya cakap2 tadi tu. Kollagen dari Shaklee.

Kollagen Shaklee adalah antara yang terbaik,Kenapa kollagen shaklee kerana kollagen nya dari sumber Marin yang diestrak dari ikan laut adalah yang paling tulen dan paling selamat diguankan oleh badan manusia. Kollagen dari sumber marin adalah yang termahal dari kollagfen dari sumber lain.

Kollagen Shaklee mengandungi 4,000 mg proprietari RSS Kollagen, iaitu kollagen berkualiti tinggi dan tulen yang diestrak dari sisik ikan merah, Red Snapper atau ikan merah, adalah sejenis ikan laut dalam.

Kolagen Shaklee dari sumber ikan laut dalam (Red Snapper)

Bahan2 lain yang menyokong
Terbukti Berkesan

Shaklee RSS Kollagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakan selama 8 minggu, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik dan meningkat sebanyak 71%.

Bonus lagi bila kita mengamalkan kollagen ini, secar tidak langsung membaiki keseluruhan kulit kita dan lain2. Pastinya berbaloi2 dengan wang yang telah anda laburkan.

Bonus yang dapat ialah konsultasi percuma sehingga anda benar2 puas hati dengan resultnya.

Untuk yang ingin terus order Shaklee online KLIK SINI

Kepada yang betul2 mahu kekal awet muda, tenaga muda dan lain2 KLIK SINI RESVERATROL


YANTI

http://www.wasap.my/60125285658

No comments:

Post a Comment